P. C. Basisschool Rehoboth
Rozenlaan 39
2771 DB Boskoop
T. 0172 - 217338
E. info@rehobothboskoop.nl

Nieuwtjes uit groep 1/2

Hier kunt u de nieuwtjes lezen van groep 1/2a en 1/2b 
Veel leesplezier!Sinterklaas l  november 2017 
Sinterklaas is weer in het land en zijn stoomboot staat bij ons op de gang! Daar kun je lekker in klimmen en klauteren, glijden en pakjes gooien. In de klas is de slaapkamer van sinterklaas en kun je pakjes inpakken en pepernoten kleien. Wat een gezellige en spannende tijd weer!
Klik hier voor meer foto's.
   

Thema kleur en vorm l  november 2017
Ken je de kleuren van de regenboog? Het zijn er veel! Elke dag hebben we een andere kleur van de dag. Eerst de primaire kleuren: rood, geel en blauw. Daarna de secundaire kleuren: oranje, groen en paars. Klaar? Nee hoor, roze, zwart, wit, goud, zilver komen ook nog!
Elke dag eten we iets in de kleur van de dag en we mengen de goede kleur (en smeren daar liefst ook nog neuzen en wangen mee in ;-)).
Klik hier voor meer foto's.
We hebben het thema afgesloten met een kleurenfeest: 's ochtends spelletjes op het plein en later een echte kleurendisco (klik hier voor de foto's) 
's Middags kwam groep 7 op bezoek en deed spelletjes met ons!(klik hier voor de foto's)
Wat een leuk thema en wat hebben we veel geleerd!
   

Schoolreis 12 september 2017

Met een heleboel auto's gingen we vanmorgen naar Monkeytown in Gouda. Wat een feestje was dat! Klimmen, klauteren, rijden, glijden, bouwen, springen! Tussendoor een ijsje, lekker patatjes eten.... en daarna mochten we nog naar de kinderboerderij! 
Sommige groepjes liepen een kabouterpad met opdrachten en informatie, andere groepjes bekeken alle dieren Ún planten. En iedereen eindigde in de speeltuin, waar het aan het eind van het schoolreisje gelukkig niet meer erg was als je lekker nat werd. Wat een leuk schoolreisje hebben we gehad! Ouders, die meegeholpen hebben: bedankt!
Klik hier voor meer foto's.
    


- Terug -