P. C. Basisschool Rehoboth
Rozenlaan 39
2771 DB Boskoop
T. 0172 - 217338
E. info@rehobothboskoop.nl
Neeltje van 't Wout

Mijn naam is Neeltje vanít Wout. Sinds 2000 werk ik met veel plezier op de Rehobothschool. Ik heb in alle groepen van het basisonderwijs ervaring opgedaan. Na jaren voor de klas was ik toe aan een andere uitdaging en ben ik de opleiding voor Intern Begeleider gaan volgen.

Sinds januari 2011 ben ik Intern Begeleider van de groepen 1, 2, 3 en 4. De dinsdag is mijn 'IB dag". Ook op maandag en woensdag voer ik na schooltijd diverse IB-taken uit.

Op maandag en de woensdag ben ik onder schooltijd 'kwinkjuf'. Ik werk met groepjes kinderen die meer uitdaging nodig hebben. Door de basisstof in de groep te compacten hebben mijn leerlingen tijd om aan verrijkende opdrachten te werken. Sinds vorig schooljaar heb ik een mooie ruimte om met mijn kinderen te werken. 

Op donderdag voer ik IB taken uit op een basisschool in Waddinxveen. Met een werkweek van 4 dagen hoef ik me dus niet te vervelen.

Alleen mijn zoontje zit nog op de Rehobothschool. Mijn twee dochters hebben de Rehoboth inmiddels verlaten en fietsen iedere dag richting Gouda. 

-Terug naar team-   l   -plusgroep 'Kwink'-