P. C. Basisschool Rehoboth
Rozenlaan 39
2771 DB Boskoop
T. 0172 - 217338
E. info@rehobothboskoop.nl

Saskia Vosselman

Afbeeldingsresultaat voor saskia vosselmanMijn naam is Saskia Vosselman. Met mijn man en onze kinderen woon ik in Bergschenhoek. Onze dochter Diede is 9 jaar oud en onze zoon Ole is in maart 4 geworden.
 
Mijn onderwijscarrière ben ik begonnen in Rotterdam, waar ik ruim tien jaar werkzaam ben geweest op verschillende scholen. Hierna heb ik twee jaar als locatieleider van een Kindercentrum in Groningen gewerkt, waar we toen woonden. Na de geboorte van onze dochter zijn we in Bergschenhoek gaan wonen en ben ik weer als leerkracht gaan werken op een grote school in Nesselande. Op deze school, waar ik ruim zeven jaar gewerkt heb, ben ik mij gaan specialiseren op het gebied van meer- en hoogbegaafdheid en in die tijd heb ik een Post HBO opleiding Talentbegeleiding gedaan. Ik ben les gaan geven aan de plusklassen en ik heb de leerkrachten en directie begeleid en geschoold op dit gebied.

Met ingang van dit schooljaar ben ik aangesteld als leerkracht van de kwinkgroepen op de Rehoboth en zal ik ook de IB taken voor de groepen 1 t/m 4 op me gaan nemen. Het team van de Rehoboth heeft mij zeer hartelijk verwelkomd en ik heb erg veel zin om mijn start te maken hier op school.
Ik zal u in de loop van het schooljaar vast ergens ontmoeten, voor vragen of een praatje kunt u mij altijd even aanspreken.

-Terug naar team-   l   -plusgroep 'Kwink'-