P. C. Basisschool Rehoboth
Rozenlaan 39
2771 DB Boskoop
T. 0172 - 217338
E. info@rehobothboskoop.nl

Kalender 2018 - 2019 - eindejaarsfeest

Data:
05-07-2019
 Op 5 juli is het zover; het Rehoboth Eindejaarsfeest! Met dit jaar het thema 'FEEST!' Een feest voor en door kinderen en ouders. Vanaf 14.30 uur bent u allemaal van harte welkom. De onderbouw is natuurlijk vanaf 12 uur vrij, maar het is zeker aan te bevelen hiervoor in de loop van de middag terug te komen. Dat hoeft natuurlijk niet stipt half 3 te zijn, het is vanaf dat tijdstip gewoon een paar uur feest op het plein. Kinderen die het leuk vinden om verkleed naar het feest te komen, moeten dat vooral doen! Er is voor de kinderen ook dit jaar weer van alles te doen. Er zijn veel leuke dingen: een springkussen, glittertattoos, een open podium, diverse spellen, knutseltafel, slushpuppies en er kunnen fruitbakjes worden gevuld.

Het eindejaarsfeest wordt helemaal door ouders georganiseerd en u begrijpt dat daar hulp bij nodig is. Het is altijd weer een enorm gezellige happening, dus het kost u dan wel tijd/energie, maar u krijgt er ook veel voor terug. We hebben enkele ouders nodig bij de voorbereiding. Het schoonmaken van fruit en klaarzetten van de catering. Tijdens het feest hebben we een paar mensen nodig voor achter de bar en bij diverse activiteiten.. Als veel mensen zich voor een uurtje aanmelden, kunnen we elkaar aflossen en blijft er voor iedereen ruimte om ook lekker rond te lopen. Rond 18.30 sluiten we af en we rekenen op hulp van de ouders bij het opruimen en afbreken. We maken weer een buffet met o.a. cake, cupcakes, taartjes en koek en vragen u om hiervoor uw favoriete baksels aan te leveren. Er hangen intekenlijsten bij de klassen.

U hoeft die avond niet te koken, want we hebben dit jaar een heuse barbecue en poffertjes. Er is voor jong en oud wel iets (ook vegetarisch) te eten en te drinken en de kosten zijn beperkt.

U kunt zich aanmelden voor uw hulp bij Esther Scholte, lid van de OR. Haar e-mailadres is: senescholte@live.nl of via +31641472347. Intekenen kan natuurlijk ook op de lijsten bij de lokalen. Sommige mensen gaven zich bij de intekenlijst aan het begin van het schooljaar al op. Fijn. Zij worden door ons nog even benaderd.

We gaan er met elkaar een leuk feest van maken, omdat een mooi schooljaar bijna achter de rug is.